Dåså

Gick upp tidigt idag, väldigt tidigt för mig. Var tvungen att försöka få tag på min vårdcentral. Idag ska jag dit, igen. Men inte för att träffa läkare. Eller så, egentligen är det väl läkare. Men jag ska träffa psykolog för första gången. Ska bli spännande att se hur det kommer att blir.

Men nu är jag redan inne i stan för att se om den här nya Hans & Greta-filmen är. Har sett fram emot den och gillar idén om att ta dessa karaktärer men att sätta dem i en vuxen situation efter deras möte med häxan i sin barndom. Men nu måste jag springa in i salongen, sitter i foajén och knackar frenetiskt på tangentbordet för att hinna få iväg det här.

Sen i eftermiddag ska vi också ta och prata lite mer om Oscarsgalan. För att ja, det finns annat att prata om.
Hörs sen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *