I’m alive

Jag lever. Somnade gott imorse, väldigt gott. Även om jag inte drack någonting under kvällens gala kände jag mig halvt bakfull när jag vaknade. Men det försvann snabbt med en lång härlig dusch och ett glas yoghurt i magen. Nu sitter jag och försöker samla alla tankar från galan.

Samtidigt som jag gör det minns jag det faktum att det faktiskt är måndag idag. En ny vecka och jag är tillbaka i storstaden efter en minst sagt underbar helg i Göteborg. Den var hård, absolut. Men varenda minut var värd sin energi i tiofald. Hittills har jag inte startat igång den här veckan. Det blev en mjukstart och jag vill lägga en del av ansvaret på Oscarsgalan. Men, nu är jag igång och veckan kan sätta fart!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *