TV4 med Malou

Vid lunch kom en taxi och hämtade mig för att under en ovanligt trevlig pratstund om whiskey och whisky med chauffören ta mig till TV4-huset och där möta upp med Cimon och psykologen Egil Linge för att sätta oss ner tillsammans med Malou och prata i Efter tio. Såhär i efterhand känner jag att all den nervositet jag kände inombords var om än berättigad ändå överdriven av mitt eget jag. Det var roligt och spännande. Helt klart en ny erfarenhet. En annan ny erfarenhet var att bli sminkad. Visst, jag har väl testat lite kajal i mina dagar och också lite foundation för att dölja de där små finnarna som dök upp lite hejvilt i ansiktet. Men jag har aldrig blivit sminkad såhär mycket, och därtill har jag aldrig blivit sminkad av någon annan. Det hör väl till att ha smink på sig, när man ska uppträda i rutan där ute i folkhemmen.

Någonting jag verkligen uppskattade var det att Malou själv ringde upp mig några timmar senare och pratade en stund med mig, undrande hur jag kände att det gick och så vidare. Att en sådan liten gest kan ge så stora avtryck.

Nu vill jag ju inte exakt avslöja vad vi pratade om, det får ni se i morgon när det sänds i TV4 (var annars?) och sen antar jag bara att det kommer att finnas tillgängligt på deras Play-tjänst på nätet. Om du ändå vill veta lite lite mer om vad vi ska prata om, kika in på Cimons blogg och läs vad han har skrivit. Men om inte så glöm inte att ratta in fyran i morgon förmiddag klockan tio.

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “TV4 med Malou

  1. Hej David, jag sitter just nu och ser på Malou-intressant progam! Ang dina sömnproblem så tror jag det kan vara bra att prata med någon kunnig om det- så tror jag det förhoppningsvis kan vara lätt att bli av med. Skulle du vilja få tips från mig som har viss erfarenhet och utbildning får du höra av dig på mail@karros.se, eller kolla in min blogg för lite allmänna tips:) Ha det bra/Karro

    • Man tror att man har all tid i världen, sen vips (!) så var tiden slut. Men absolut skulle jag vilja prata mer, och kanske kommer det tillfälle att göra detta längre fram.
      Tack så mycket! Skjorta/kavaj från Human Scales och byxor från Levi’s.

  2. Hej, David! Har precis tittat färdigt på Efter tio-avsnittet och trots att Malou och hennes experter (i brist på bättre ord) kan vara lite av en bjälke i ögat så var både du och Cimon fantastiska!

    Lycka till med allting, tills vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *