Svårigheter

Hemma en snabbis, bara för att studsa och sen snabbt ut igen. Måste hämta kläder för att ha imorgon. Det är inte så enkelt som det brukar vara. Vanligtvis tar jag mer eller mindre det första jag ser och så får det fungera. Men imorgon är inte vilken dag som helst. Det är nämligen dagen jag visar mitt ansikte på tv för första gången.

Cissi ringde mig i fredags och hörde med mig om det var någonting jag skulle kunna tänka mig att möjligtvis överväga att kanske medverka i. Absolut ville jag det, vad annars? Men samtidigt är jag sjukligt nervös. Det ska roligt ända ut i fingerspetsarna. Men nervöst. Har fixat allting, pratat lite och diskuterat lite. Du vet, alla de där bakom kameran-grejerna. Sen kommer Cimon att sitta med i programmet och prata om sitt. Känns rätt skönt att ha med någon som jag känner mig trygg med. Sen vet jag också att Cimon kan prata, och han kan prata öppet; vilket är vad vi kommer att göra. Det kommer bli underbart.

Så nu sitter jag med beslutsångest över vad att bära imorgon. Ska man klä sig avslappnat? Men inte för avslappnat för att då sitta med risken att se ut som ett mähä. Eller ska jag klä upp mig? Med risken att se alldeles för överklädd ut? Jag måste hitta någon balans!

Jag är trasig inombords av nervositet. Samtdigt är jag smockfylld av förväntan och glädje. Det kommer att bli en bra dag imorgon.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *