Mia Moscato och annat gott

Var tidigare ikväll på lanseringen av det nya mousserande vinet från vinhuset Freixenet. Även om huset är mest kända för sin cava på den säregna svarta flaskan vågar jag tro att det nya vinet, Mia Moscato, kommer att bli en succé. Tillsammans med den här världslanseringen serverades det helt makalösa delikatesser som årets konditor 2012 Cecilia Andersson hade vevat ihop till oss. Det var allt från macarons, en gudomlig hallontårta till minicupcakes och chokladpannacotta. Jag tror inte att jag behöver förklara mer ingående hur svårt det var att tänka på framtida solsäsonger eller ens den närliggande framtidens tillstånd av sockerchock och sötkoma, eller hur?

Vinet lansering nu idag, men kommer inte hamna på hyllorna hos Systembolaget förrän den 1 mars. Så det är en bit kvar, men det är värt sin väntan. Det här är helt klart att bra alternativ till en annan överpriserad champagne.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Mia Moscato och annat gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *