Ett morgonhumör kommer lastat

..med inte mycket annat än ilska och irritation. Okej, inte bara. Det finns ett par moment ur denna förmiddag som faktiskt har varit bra. Men allt som allt har det varit en dålig start på den här dagen. Vaknade helt klart på fel sida av sängen idag. Trött, irriterad och allmänt dålig inställning till livet. Inte hjälpte det att jag såg ett dm från min fina vän Linda som var tvungen att sista minuten-ställa in eftermiddagens bubbelprovning. Men men, ja’äntä bitter (eller jo, men ändå). Löser det hela med att vrida upp basen samt volymen och spela musik vilken spolar bort allt dåligt humör. Börjar såklart med låten från Zedd som Mayka tipsade mig om igår när hon körde sin första radiomix i P3

Lyssna på den själv, antingen via Spotify HÄR eller via YouTube här under. Kan också passa på att länka min EDM-lista. För att hitta till den klickar du så fint HÄR.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *