Vin med Johanna

Tog mig en snabb lunch i form av sallad för att sedan röra mig tillbaka till city för att möta upp min goda vän Johanna. Vi har inte setts sedan urminnes tider. Typ. Om jag inte minns helt tokigt så var det när hon hade lite födelsedagspartaj på Marie Laveau för någon dryg månad sedan. Det var alltså hög tid att träffas igen, därför blev jag väldigt glad när hon ringde mig preis när jag var klar hos Emelie och frågade mig om jag ville med på en modevisning senare under kvällen.

En kort diskussion om lokal för en fördrink resulterade i att vi hamnade på Nobis. Det finns nog inget bättre ställe för att sätta sig ner med ett gott glas vin och faktiskt kunna samtala. Älskar deras lounge!

Tiden sprang iväg från oss och vi var tvungna att springa iväg på det som var kvällens huvudmål, nämligen att gå på modevisning. Johannas kompis Sarah jobbar som sömmerska (eller något i den stilen, vi kom aldrig riktigt fram till någon definitiv titel) hos Mayla Stockholm. De tänkte två glas vin vi hade planerat att hinna få i oss blev snabbt det första och enda glaset. Det tog inte så hårt på humöret, faktiskt. Att både jag och Johanna älskar vin och också glasen denna underbara dryck serveras i trumfades snabbt av varandras sällskap och den mängd skvaller vi hade samlat ihop över den gångna tiden.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *