Mayla Stockholm

Blev alltså en sväng förbi Mercedes Benz Fashion Week’s tält (hus? byggnad?) i Kungsträdgården för att kolla på modellerna gå fram och tillbaka på catwalken. Det var Mayla Stockholm som fått golvet till sitt förfogande och stolarna fylldes snabbt.

Jag och Johanna kom in precis innan det blev alldeles smockfyllt. Ändå lyckades vi inte få tag på någon sittplats. Däremot lyckades vi få tag på varsin Caprihna. Och jag säger då det, det är den starkaste drink jag druckit i mannaminne. God, absolut. Stark, skoja inte! Själva showen var snygg och väl utförd. Det fanns absolut ingenting att klaga på när det kommer till valet av musik. Speciellt inte när nästan varannan låt var från Daft Punk och deras soundtrack till remaken på den klassiska filmen Tron. Soundtracket till Tron:Legacy är helt undebart och det blir ännu bättre när man får lyssna på tonerna och melodin genom ett stort och saftigt ljudsystem.

Har egentligen inte så mycket att säga om kläderna i sig. Det jag mest av allt la märke till var det att de få klänningar som visades upp var väldigt söta. Herregud vilken analytisk och världsvan modebloggare jag känner mig som nu med det ordvalet… Aja, ingenting att göra åt. Det var så jag kände inför dem. Söta.
Det var nästintill omöjligt att ta ett ordenligt kort med en iPhone från där vi stod. Men jag gjorde mitt bästa, och resultat blev som följer. Inte mina bästa fotografier jag tagit, men de är likväl fotografier för det. Ber lite smått om ursäkt för detta..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *