Så många

Så många ord som aldrig får se dagens ljus. Så många ofullständiga meningar som aldrig får en andra chans att bli vad de kan bli. De där tankarna som skjuter förbi i huvudet utom räckhåll för den osynliga håven. Tankarna som river i det som bygger personen bakom kroppen. 

Så många texter som inte blir lästa; som bara samlar damm. Rad efter rad med blod, svett och tårar ingen någonsin kommer att vila ögonen på. Historier om allt och inget. Karaktärer som kan förändra tankar och ångest. 

 

Det finns så många texter hos mig, både skrivna på papper, analogt som digitalt. Men också texter som aldrig lämnat mina tankar. Ibland är det bäst så, men oftast vet jag att de skulle må bättre av att visas upp. Att få sträcka på sina vingar. På sistone har de flesta texterna fått stanna i huvudet. Försöker att rannsaka mig själv i fråga om varför.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *