Gäsp

Lyckades somna ”redan” vid två på morgonen mot idag. Bara för att vakna strax efter fyra. Det är inte första gången det här händer. Faktum är att det är andra natten i rad som jag vaknar efter två timmar sömn. Det är till och med så att det har hänt med jämna mellanrum senaste två veckorna. Att efter bara etthundratjugo minuter av sömn slå upp ögonen och känna sig klarvaken är inte kul. Inte kul alls.

Att snurra varv efter varv. Vända på kuddar och täcken för att hitta den där bästa temperaturen. Det är så jobbigt. Ungefär en timma tog det i natt innan jag inte klarade mer. Innan jag var tvungen att kliva upp. La mig i soffan tillsammans med nattflödet på Twitter och tillslut en dålig film. Strax innan klockan slog åtta kände jag ett behov ropa från min kropp om mer sömn.

Mer sömn fick jag också. Från klockan åtta fram till ungefär halv tio, alltsedan dess har väckarklockor skrikit åt mig och telefonen har överlag hållit mig vaken med jämna mellanrum. Nu är jag uppe och försöker att ruta in den här dagen i effektiva block. Går sisådär, men jag ska göra mitt bästa! Långt upp på listan är att försöka få bort zombie-uttrycket ur detta ansikte och tämja manen.

Behålla eller raka till nyårskvällen? Skägget alltså, håret kommer jag aldrig raka bort helt och hållet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *