Värmer inombords

Blir alldeles glad och varm inombords när jag idag kikade in på Robins nya projekt och skötebarn The Archives. Läste i hans blogg att han alldeles nyligen fick hem nytt material till både de armband som redan fanns och även till ett par nya designer. Men nu när jag var inne och kikade var shoppen nära på helt och hållet utsåld igen. Det värmer verkligen inombords att se något så nytt ta fart på ett så bra sätt! Klicka på bilden för att tömma det sista av vad Robin har hemma!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Värmer inombords

  1. Jag läste nyss din krönika ”min klocka är stannad, jag har stannat min tid” och kände mig bara tvungen att säga hur duktig du är på att skriva. Den var riktigt riktigt bra. Jag måste verkligen ta och leta upp mer av det du skrivit och läsa!

    • Tack så mycket! Orden kommer som en försenad julklapp. Kolla in kategorierna ”noveller” och ”text” så ska du nog se att det finns någonting du tycker om. Flera av novellerna är de som ligger på magasinet som krönika. Vissa fick stanna kvar bara hos mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *