Tillbaka

Hej,

Jag vet inte riktigt hur en månad ser ut för mobiloperatörerna i detta land. Men uppenbarligen börjar nästa månad lite tidigare för dem än vad det gör för mig. Igår fick jag nämligen tillbaka den ursprungliga hastigheten i min mobil. Vilket i sin tur leder till att jag igen kan koppla min telefon till datorn så att jag i förlängning kan skriva ordentligt. Jag har verkligen försökt att skriva på mobilen. Men det tar emot för mycket. Älskar min mobil och kan skriva på den utan problem. Men det är fortfarande ett helvete att skriva där gentemot att knacka iväg i ordentliga hastigheter på ett fullvuxet tangentbord. Jag tror att du förstår hur och vad jag menar.

Just nu gör jag inte mycket alls. Katterna har vatten (tror jag, har egentligen inte tittat. Men det var det sista jag gjorde innan jag gick poch la mig), mat fick de också igår kväll. Så även om de har ätit upp allt ska de fan inte ha mer förrän om åtminstone några timmar. Med ett glas juice på bordet här bredvid är det dags att försöka ta tag i skolan. Det finns deadlines till i morgon och jag orkar inte börja 2013 med att ligga efter allt för mycket i skolan. Inte mer än vad jag redan ligger efter i alla fall.

Hur nyårsafton kommer att firas börjar ta lite form. Men det är långt ifrån skrivet i sten. Vad ska du göra på nyår? Förresten, hur ser din perfekta nyårsafton ut? Berätta för mig, fyll på med din bästa historia för hur den sista kvällen det gregorianska året. Jag har absolut noll motivation för den här kvällen, hjälp mig hitta lite nyårsglädje!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *