Stick ut i mängden

Du vet att jag sällan skriver om mode. Inte för att jag inte är intresserad av det, utan för att jag känner att det inte är det som jag vill skriva om här på bloggen. Och ja, jag ber om ursäkt för den mest skeva mening jag skrivit på ett tag. Men, ibland måste man göra undantag från sina egna regler. Och det är läge för mig att ”bryta” mot den här regeln jag har att hålla mig borta från inlägg om mode i den utsträckningen det går.

Nyår står runt hörnet, jag har absolut ingen aning om var jag ska vara, vad jag ska ha på mig eller någonting om någonting. Nyårsafton är alltså helt blank. Med ett undantag. Jag vet att jag kommer ha slips på mig. Men inte bara för att jag känner fin i slips, utan för att jag vill testa någon av två lite mer annorlunda slipsknutar jag sprang förbi häromdagen. De heter Eldridge Tie Knot respektive Trinity Tie Knot. Känner lite extra för Eldridge. Vilket förmodligen bottnar i min fallenhet och svaghet för flätor.

Så varför inte testa att sticka ut i mängden av skjortor, kavajer och slipsar nu i nyår. Testa någon av de här. Kom igen, det kan bli kul! Klicka på respektive bild för att lära dig hur du knyter knuten.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Stick ut i mängden

  1. Pingback: Låt 2013 bli slipsens år | COLIN

  2. Pingback: Låt 2013 bli slipsens år | COLIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *