Klockan kvart över sex på morgonen-musik

YouTube Preview Image

Under ölkvällen pratade vi ymnigt om vilken låt av Michael Jackson som var ens favorit och varför. Vet inte riktigt varför det ämnet kom upp men jag vill gissa på att puben spelade en eller två låtar av geniet. Min favorit är och kommer för alltid vara The Way You Make Me Feel. Det är ingen mening med att fråga varför just den låten. Det är bara någonting med den. Kanske är det min naiva inställning till kärlek som får låten att fastna lite extra. Just för att den handlar om att få chansen med den där speciella. Hur som helst är det en underbar låt och en bra video också. Även om jag skulle kunna skippa den awkwarda kramen i slutet och dans-scenen jag inte tycker passar in i videon annars.

Vilken är din favorit av Michael Jackson?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *