Eftermiddagen med mys

Inte den här eftermiddagen jag pratar om. Tyvärr. Det är inte det att den här eftermiddagen inte är mysig, absolut inte det jag menar. Men jag tänkte bara lite snabbt berätta om gårdagens eftermiddag som jag och Christofer formade till något härligt när vi inte kunde ta oss någonstans.

Som jag redan har berättat tog vi oss ut i rusket till snöstorm och handlade O’boy, våffelsmet och lite snus. Samt glögg, glöggen får man inte glömma. Väl hemma igen såg vi till att vispa ihop smeten och värma våffeljärnet. Har du tänkt på att man aldrig har nya våffeljärn, alla jag varit hos har alltid, som här hemma, ett gammalt våffeljärn hemma. Ofta från 70-, 80- talet ungefär.

Resultatet blev följande. Fler våfflor för två personer än vad man kan tänka sig vara måttligt, varm O’boy med grädde ovanpå för den där extra touchen! Allt det här avnjöts till en matinéföreställning av den klassiska Disney-filmen Aladdin.

Men det slutade inte där, nej nej. Jag sa ju att vi också köpte glögg, och den var ju tvungen att bli smuttad på. Sagt och gjort slog vi upp drycken i en kastrull och lät värmen stiga i den ljuvliga vätskan. Såhär i efterhand kan jag berätta att det var årets första glögg. Att njuta av detta tillsammans med sin bästa vän och lite Battlefield var helt okej. Med helt okej menar jag att det var perfekt.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Eftermiddagen med mys

  1. Pingback: Lördagsvåfflor | David Sundgren @ COLIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *