#Sluta #nu

#Det #finns #en #trend #ute #på #det #stora #Internet #som #jag #inte #tycker #om. #Jag #askyr #trenden. #Den #verkar #vara #särskilt #utbredd #på #Instagram #av #någon #anledning. #Det #handlar #om #hashtags, #och #synnerligt #det #missbruk #av #funktionen. #Jag #menar, #tycker #du #att #det #är #bekvämt #och/#eller #snyggt #att #läsa #en #text #av #det #här #slaget? #Nej, #det #tycker #inte #jag #heller. #Ändå #ser #jag #dem #dag #ut #och #dag #in. #Det #går #till #den #grad #att #jag #känner #mig #manad #till #att #avfölja #kära #vänner #bara #på #grund #av #detta.

#Är #det #en #okunskap #som #driver #det #här #beteendet #eller #vad #är #det #som #får #dessa #några #att #i #varje #bild #hashtagga #varenda #jävla #ord? #Själv #använder #jag #hashtags #sparsamt. #Det #är #en #smart #funktion #som, #när #det #används #i #rätt #situation, #drar #folk #med #samma #intresse #samman #för #att #mötas #och #kunna #se, #läsa #och #utbyta #idéer #och #tankar. #Men #nu #känns #det #som #att #det #har #gått #överstyr. #Skeppet #har #kapsejsat #för #längesedan #och #ändå #är #seglen #upphissade #och #däcket #skrubbas #minutiöst.

Till#min#fasa#finns#det#en#än#värre#metod#för#att#irritera#min#läsning,#och#det#är#där#personen
#som#skrivit#bildkommentaren#på#Instagram#känner#att#det#skulle#vara#en#bra#idé#att#spara
#plats#och#tid#genom#att#strunta#i#mellanslagen.#Numpad-symbolen#visar#tydligen#att#det#kommer#ett#nytt#ord.#Jag#ryser#bara#jag#tänker#på#det.

 

Känner du igen dig? Det gör ingenting, det går att ordna. Känner du med dig att du skriver som i det sista stycket här ovanför, börja i alla fall med att inkludera mellanslag. Sen kan du börja avvänja dig till att bara tagga övergripande ämnen och ord.

Snälla.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *