Slår rot

Sitter med min Latte och en tom tallrik vid min sida. Gick ifrån den vanliga beställning av mat och testade kycklingröran. Helt klart godkänd, det som just nu oroar mig är huruvida jag kommer att glida runt i världen resten av dagen och osa curry. Det är liksom ingenting jag kan göra åt just nu. Det är bara så det är.

String är fortfarande lokalen i stan där jag kan sitta längst, och nu sitter jag och Cimon med arbete. Inga planer på att resa sig upp i den absoluta framtiden står att finna. Vi har, i brist på andra ord, slagit rot här. Kan säga som så att det inte är någonting jag försöker att bekämpa.

Utanför de stora glasrutorna här på String faller små flingor. Det snöar och det är ingenting att göra åt. November är på det stora hela över och julkalendern står inför dörren. Snö är att vänta. Ja, det går att klaga på nedfallet och kylan. Men det kommer inte att göra någonting bättre. Jag skulle försöka att se det som ett tecken på att hösten är slut, vilket innebär att vi är en årstid närmare våren och efter våren kommer sommaren.

Såhär såg det ut utanför mig när jag låste dörren. Jag tycker om det, även om jag hellre ser att det är en halvmeter pudersnö istället för en decimeter blöt kramsnö. Samtidigt blir jag väldigt sugen på att ha snöbollskrig. Är jag för gammal för att smita in på en skolgård och starta ett krig med barnen? Jag skulle ha hur roligt som helst, lite tidsresa så att säga. Eller bara bygga en snögubbe. Ja, jag vill bygga en snögubbe innan den här vintern är slut.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *