Inte bekvämt

Nä, det är inte bekvämt någonstans just nu. Hur jag än sitter i stolen, i vilken vinkel jag än väljer att ha ryggstödet i, om jag ligger i sängen; på mage; på rygg; framstupa sidoläge, det gör bara ont i kroppen. Eller inte ont, det är i brist på bättre ord jag väljer att använda just det ordet. Visst, ja, det gör ont i kroppen. Speciellt i ryggen som alltid. Men det hör liksom lite till i livet jag väljer att kalla mitt. Är det oro jag känner i kroppen? Inte vet jag. Jag tror inte jag har någonting att känna oro över för tillfället. Lyssnar jag på fel musik just nu?

Eller vänta! Jag vet nog vad det är. Det är den där fasliga boken jag ser framför som ligger och gäckar mitt väsen där på sängen. Inget ont om boken i sig, så långt har jag inte kommit än att jag faktiskt kan ge den ett ärligt betyg. Eller ens en åsikt. Det är bara det att när jag började läsa den på bussen hem från stan insåg jag tämligen snabbt att det här med styckesindelning; det var inte långt upp på prioriteringslistan när dispositionen av manuskriptet skulle diskuteras vid tre-fikat. Så kan man väl säga.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *