240 minuter

Morgon, morgon!

Jag är uppe och inte nog med det. Jag har faktiskt redan också fått i mig ”frukost”. Cituationstecken är nog rätt att använda eftersom jag åt samma sak till frukost nyss som vi åt till middag igår. Men det är bättre en ingenting och jag kom upp ur sängen i alla fall, inte sant?

Mobilen har torterat mig allt sedan halv nio i morse. Från det klockslaget har telefonen massakrerat mina öron mer eller mindre var tionde minut. Efter en och en halv timma stod jag inte ut längre och lyckades kravla ur sömnen varma grepp.

Med tanke på att jag somnade någon gång vid sex i morse har jag inte mycket energi i kroppen just i detta nu. Men efter en härlig dusch ska säkert det också ändra på sig.


Hur ser din dag ut?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *