Svårigheter

Jag har äntligen tagit mig ur sängen och till och med fått en dusch över huvudet. Jag är fortfarande kvar i en svacka när det kommer till mina sömnrutiner, även fast jag försöker att släcka tidigare. Jag har lyckats med att somna kanske en till två timmar tidigare senaste veckan jämfört mot veckan innan. Och det är såklart alltid något, men jag vaknar inte tidigare för det.

Klockan är nu halv fyra och jag säger inte att jag sov så länge. Nej nej, jag var uppe först vid elva, sen somnade jag om och har var varit mer eller mindre vid medvetande sedan klockan ett. Det faktum att jag glömde fönstret öppet under natten och därför kylde ner rummet till arktiska temperaturer kan haft en avgörande roll i frågan om jag skulle kliva upp eller inte.

 

Sen fick jag ett väntat samtal från Statistiska Centralbyrån där i krokarna också. Jag är nämligen med i en fortlöpande undersökning från detta organ där de ringer upp mig en gång per kvartal och hör efter vad jag har för mig om dagarna gällande arbete och studerande.

Ingenting särskilt egentligen, mest bara kul att få vara med i siffrorna de ställer ut. Jag som älskar siffror och statistik.

 

Dagen ifråga blir lugn. Har ingenting speciellt planerat och med tanke på det vackra höstvädret Stockholm bjuder på idag blir det inte utan eftertanke jag kommer att lämna huset. Det ska du ha klart för dig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *