Penny

Innan jag, Julia och Cimon tog oss till Mälardrottningen för att avnjuta en ypperligt god middag (som du kan läsa om, i alla fall lite, HÄR) stannade jag upp förbi hemma hos Therese där det stod vin framme på bordet.

Jag hade aldrig varit hemma hos henne förut men har sedan hon skaffade sig sitt nya lilla husdjur verkligen letat efter att tillfälle att ta mig dit. Nu fanns tillfället och jag fick äran att gosa lite med Penny!

Penny är en söt liten igelkott. Det är svårt att få ner i ord känslan av att hålla en pygmé-igelkott i sin hand. Det är någonting som måste upplevas. Jag har nu upplevt detta och jag föll pladask. Så liten, så söt, så himla smältsockersöt!

Det pratades senare under kvällen om huruvida jag vill vara igelkottsvakt när Therese måste iväg någonstans. Jag säger inte emot detta. Att få mysa med lilla Penny på tu man hand, få bonda lite och såklart bränna iväg hundratals med bilder!

Vad för djur skulle du helst av allt vilja ha som husdjur? Ditt dröm-husdjur.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *