Skrivkammaren: Tvinga inte fram det

Titeln säger egentligen allting. Vilket i sig är smått ironiskt eftersom det den säger är precis det jag egentligen inte behöver skriva här.

Det är onsdag och det är dags för ett nytt inlägg i serien vid namn Skrivkammaren.

~~~~~~

Det jag vill komma fram till är att ibland går det inte att skriva. Det finns ingen lust eller så kanske det inte finns tid. Och det är helt okej, så är det att skriva. Finns det ingenting att skriva, skriv då inte. Allt du får ur dig då kommer med största sannolikhet att skina igenom med varje ord.

Har du ingen kreativitet till ett nytt mästerverk. Tvinga inte fram det! 

———————-

Det var allt jag ville säga. För det är allt jag har att säga för den här gången. Ingen utmaning eller så den här veckan. Bara en uppmaning och ett försök till att ge insikt om att det är okej för oss som skriver att också inte skriva. På ett sätt kan det vara minst lika viktigt för skrivandet att inte skriva.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *