Vecka 40

Hur den här veckan ska få sina saker utförda vet jag inte överhuvudtaget. Det finns så mycke tjag måste få gjort men vet inte riktigt var jag ska hitta tiden.

 

Hela dagarna är bokade för att arbeta på den gamla arbetsplatsen tillsammans med barnen. Men det finns ne sko som klämmer just där. Jag kommer inte att få jobba med alla barnen. På någon vänster har jag hamnat med ett barn, ett barn som behöver lite extra uppmärksamhet.

Problemet är inte att jag inte kan hantera denna. Absolut inte. Problemet ligger i att jag inte var informerad att så var läget, därför gick jag in under de dagarna två från innan helgen med en fel inställd mentalitet vilken förstörde hela dagen. Jag har tackat nej till sådana här uppdrag vid flera tillfällen på flera olika skolor i lika åldrar. Det är inte min grej att vara på ett enda barn. Jag tar hellre femtio barn ensam och håller redo på dessa än att sitta ensam med ett endaste barn.

Här är jag alltså fast från åtta på morgonen till klockan fem på eftermiddagen. Om jag nu går med på att vara i denna sits. Måste prata med mina kollegor och chefer.

 

Har möten jag måste boka. Saker som måste diskuteras med personer i in närhet. Av alla dess slag.

Det finns skolarbeten vilka måste lämnas in. Det finns redan skrivna arbeten vilka måste bli kommenterade och bemötta av respons. Samtidigt ska texter skrivas här och artiklar måste författas.

 

Måste verkligen reda ut allt det här. Ett jäkla hopkok av saker från alla håll och kanter.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *