Gör mig redo

Efter att ha anlänt till Stockholm tog jag mig hem till sköna, gröna (okej, inte allt för grönt längre) Tyresö. Bara för att mötas av att middagen mer eller mindre stod på bordet. Härlig lasagne stod på menyn. Det tackar man inte nej till, absolut inte.

Efteråt blev det inte mycket till studerande. Nej, det får vänta till att stressas med imorgon. då deadline även är. Istället dammade jag av spelfingrarna och spelade några rundor Battlefield 3. Älskar det spelet, och att få avreagera sig lite på nostalgiska banor som Strike at Karkand får vilket gamerhjärta som helst att blöda.

Sen att jag inte spelade själv denna kväll utan även fick sällskap (för första gången) av en god bekant vid vid namn @Ficklampa var inte på pjåkigt det heller. Okej, han heter inte Ficklampa, men på twitter gör han det och det är det som betyder någonting. (typ)

Nu sitter jag här, syrenivån i rummet har försvunnit långt under godkända nivåer och jag vet inte riktigt vad det är med huvudet. Jag är hud glad och lycklig som helst. Ändå är det någonting som gnager. Måste lista ut vad det är, hatar den känslan.

Jag gissar att det kan vara den kommande veckan och problematiken med att få ihop allting. Fast samtidigt känns det som att det är någonting helt annat. Fan.

Klockan är inte allt för sent slagen än, absolut inte. Jag har fortfarande tid att fundera. Men tills dess, vad gör jag tills dess?

Har du något knep du brukar ta till för att lösa sådant här tankegnageri?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *