En dag på stan

Både jag och E var minst sagt lätt trötta och slitna efter gårdagens bravader, så idag var tempot inte högt alls. Vi drog oss tillslut in till stan för att äta lunch och strosa runt i vad Karlstad hade att erbjuda.

Lunchen bestod av en pasta med räkor för undertecknad och en Ceasarsallad för fröken. Någonstans efter lunchen började regnet att falla ovan våra huvuden. Det hindrade inte oss för att gå vidare till ett litet fik vid namn Carli som tydligen skulle ha en väldigt god latte och därtill hemmagjord glass. Glassen var fantastisk, det lovar jag!

Vet inte riktigt vad som hände därefter, men utan att riktigt inse det hade jag ett par nyköpta skor i en påse. Det blev ett par enkla boots i svart skinn för de kommande kalla månaderna.

Regnet försvann och solen kom försiktigt fram mellan de gråa molnen samtidigt som vi gick på en promenad till kaffeskraporna och Vänerns inre hamn. Mysigt och riktigt härligt.

Är man turist får man ta sådana här bilder. FaktisktE och jag spatserade längs de gamla rälsen från varvsindustrins forna tid.

I vattnet flöt det omkring en ensam liten plastanka.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *