Sällskapsspelet med fokus på malt

Igår innan jag hoppade på tåget hann jag med (förstår inte var jag hittade tiden, allt var så stressigt) att hämta ut ett paket från Caroline på Edelman.

I paketet låg det ett nytt sällskapsspel. Ett spel för vänner att sammansluta och avnjuta god dryck samtidigt som kunskapen kring densamma ökar i och med spelets utbildningsvärde.

Det ska bli riktigt spännande att få testa spelet tillsammans med några goda vänner. Det här är också ett riktigt bra julklappstips eller kanske rent av ett tips för någon vars födelsedag står för dörren. Om denna person har ett intresse för whiskey alltså. Whisky-spelet finns på Åhléns, DesignTorget och välsorterade bokhandelsbutiker.

Värt att nämna: Stavningen whiskey och whisky är båda godkända. Det är nämligen så att man i Skottland stavar ”whisky” medan man på Irland stavar ”whiskey”. Så, var inte rädd att använda båda två. Det är helt okej. Jag lovar.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *