Jilar dej, David

Det är så oförklarligt kul att jobba med barnen på skolan. Speciellt när man inte varit där på ett tag. Deras glädje i insikten av deras saknad av en tar nästan alltid form av glada skrik och en spurt in i ens famn. Denna återkomst var inget undantag.

Det märktes extra mycket när jag fick tid att sätta mig ner med några stycken och pyssla. I och med den ökade ansiktsbehåringen sedan det senaste besöket fanns det något att prata om. Och också någonting att skoja om. På ett par sekunder blev jag tomten och jag skojade till om att de inte skulle få några presenter om inte tomten skulle få några presenter av de själva.

Snabbt som attan komponerades det presenter av alla dess slag. Detta kort jag fick tog ändå priset som den roligaste. Humorn och den faktiskt vetenskapligt berättigade baktanken gjorde den helt perfekt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Jilar dej, David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *