Är anländ

Är nu anländ i Karlstad, staden med kaffet. Löfbergs lilas hemort. De har ett universitet också, har jag hört.

Tågresan gick hur fint som helst och det toppades med det oväntade mötet med Erik Ståhl. Nu sitter jag tillsammans med E som fyller år idag och dricker lite vin och småäter på chipsen som egentligen är ämnade för morgondagens festande.

Med ett glas vin och lite mys fulländar vi hennes födelsedag. Även presenter har öppnats. Såg till att köpa med mig en flaska Portello (norrländsk läskeblask som smakar gudomligt) och en body butter från Björk & Berries. Det uppskattades nog vågar jag tro.

Hur som helst, vi hörs mer imorgon. Ska försöka hitta några kryphål av tid för att hålla er uppdaterade om vad som händer här. Har aldrig varit den här staden förut så det ska bli kul att se någonting helt och hållet nytt.

God natt. Kram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *