God morgon

Hej.

Ännu en morgon och den här dagen er det inte ut soma tt det kommer att hände särskilt mycket, inte i fråga om att röra sig runt på stan eller utomhus överhuvudtaget. Då och då har jag vaknat till under förmiddagen och varje gång insett att det regnar på rätt så bra där utanför fönstret.

Inte mig emot, faktiskt. Jag älskar regnet och ljudet av det är, för mig, väldigt lugnande. Därför tror jag att jag ska liga kvar här i sängen en stund till. Bara för att jag kan. Och för att när jag kikade nere i köket stod det att finna fikabröd. Så ‘frukost’ är redan avklarad. Kanske blir en bra fredag det här.

Ikväll tror jag att det bara blir en hemmakväll. Spara pengaroch bara ta det lugnt. Förhoppningsvis med en läsk och chips. Men jag lover ingenting. Det är alltid fullkomligt omöjligt att förutspå vad som kommer att hända.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *