Två personer

En önskvärd tanke; på ett berg på en liten grekisk ö med total tystnad och papper och penna. Det enda ljudet som hörs är havet, fåglarna, vinden och två personers andetag.

Tonight, I am all alone.

 

Dessa fina ord kom för ett tag sedan från en läsare. De säger så mycket mer än det de faktiskt säger. Tankarna jag snurrar runt med när jag läser orden är så otroligt många fler än de som de faktiskt är.

Det vet inte riktigt vad mer jag vill säga.

Det är underbara ord. Det är vackra ord. Det är ledsamma ord. Det är verkliga ord.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Två personer

  1. David. Det var längesen vi skrev, längesen vi pratade. Det har gått en lång tid sedan vi senast hade kontakt, ska jag vara ärlig vet jag inte exakt när det var. Det kanske inte spelar någon egentlig roll heller. Men under tiden som gått så har jag förändrats, utvecklats. Det blev fel sist och jag hoppas att vi på något sätt kan vända blad.
    Jag tänkte bara berätta att jag numer är Stockholmsbo och om du vill ses någon dag så gör jag det gärna. Jag hoppas att du mår någotsådär bra och att vintern tar hand om dig på bästa sätt.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *